Winkelwagen

Verzenden naar
Gebruik hezelfde adres voor verzending en facturering
Toevoegen / wijzigen verzendadres
Naam Unieke code Prijs Hoeveelheid / Bijwerken BTW Korting Totaal
Totaal artikelprijzen

Gekozen verzendmethode

Geen verzendwijze geselecteerd
Afrekenen stap 2

Selecteer alstublieft een verzendmethode


Totaal:
€ 0,00
€ 0,00
Aantekeningen en speciale verzoeken
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Verzenden en Retourneren

Verzending: 

Onze artikelen worden via een pakketdienst of wegtransport bij u bezorgd. De levering geschiedt tot aan de deur op de begane grond. U bent zelf verantwoordelijk voor de handeling binnenshuis. 

Verzendkosten:

Bestellingen leveren wij gratis aan huis. De verzendvoorwaarden voor landen buiten Nederland kunnen afwijken. Per bestemming rekenen we een martkconfrom tarief. Neem contact met ons op voor de exacte verzendkosten naar het buitenland.

Retourprocedure: 

Made by Co gelooft in haar producten, prijzen en service. Desondanks kunt u teleurgesteld zijn in het ontvangen product. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan uw aankoopbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Made by Co in Amsterdam zijn voor eigen rekening. Raadpleeg uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de ongebruikte, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Co@made-by-co.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.