Co de Mens

Eelco, Co voor intimi, is sociaal, creatief en eigenwijs. Als kind speelt hij dagenlang met LEGO. Als tiener houdt hij van schaatsen, voetballen en sociale activiteiten. Als student geniet hij van het leven en speelt veel toneel. Daarna ontwikkelt hij zich tot een vakman als trainer/coach. Hij is een trotse vader van zijn zoon die in 2009 wordt geboren. Zijn hobby is het maken van mooie dingen en creëren van inspirerende ervaringen. Co de kunstenaar is geboren, Made by Co is het resultaat!

Co de Trainer

Co is een inspirerende en intuïtieve vakman. Als kind vindt hij menselijk gedrag al fascinerend, als trainer wordt dat zijn vak. Hij studeert af in de sociale psychologie aan de Universiteit van Utrecht met een onderzoek naar het geloof in eigen kunnen. Hij stelt mensen snel op hun gemak en weet met verrassende oefeningen en een frisse blik de juiste snaar bij mensen te raken. Hij geeft creatieve, inspirerende trainingen, begeleidt succesvolle traineeships en ontwikkelt zichzelf voortdurend. Hij maakt gebruik van Systemisch Werken, NLP en zijn gezonde verstand. Hij kan zich met recht een vakman noemen: een geïnspireerde trainer die anderen helpt het beste uit zichzelf te halen. Kijk op Het Opstellingenlab voor meer informatie over familieopstellingen.

Co de Maker

Co heeft een gevoelige en creatieve geest. Zo beweeglijk als de wind is hij in een zucht geïnspireerd. Nieuwe dingen bedenken en dagdromen vindt hij leuk. Hij ziet overal mogelijkheden en kansen. Zo wordt Co blij van postzegels. Kleurrijke kunststukjes die bezieling, vrolijkheid en plezier oproepen. Als kind koestert hij zijn verzameling als een bijzondere schat. Later in zijn leven beplakt hij er voorwerpen mee en is meteen verkocht. Hij houdt van het langzame proces, van de lijm aan zijn handen en van het mooie en unieke resultaat. Op een dag wordt hij wakker en moet en zal hij een auto beplakken met postzegels. Zo gezegd, zo gedaan. Een oude Jeep wordt langzaam omgetoverd. Co is als een kind zo blij om elke ochtend verder te plakken. In no time kent hij al zijn buurtgenoten die nieuwsgierig komen kijken naar dit unieke project. Dit sociale neveneffect zorgt voor een dikke glimlach op zijn gezicht. Co geniet zichtbaar en hardop van dit bijzondere project, net als veel medeweggebruikers. De auto overleeft de Nederlandse winter helaas niet, maar de herinnering gaat nooit verloren. Bekijk de foto's hier.

Co tovert oude spullen om in unieke producten. Hij geniet van het maakproces en de vrijheid die het hem geeft. Het resultaat vindt je op deze website. Er volgt in de toekomst ongetwijfeld nog veel meer. Als hij even vrijuit droomt, dan droomt hij van een unieke hotelkamer ergens in de wereld, helemaal beplakt met postzegels. Of een expositie van zijn collectie in een volledig beplakte ruimte in het Stedelijk Museum. En als hij echt alle belemmeringen loslaat, dan droomt hij ervan het Nederlandse paviljoen op de biënnale van Venetië van top tot teen te beplakken met  postzegels. Hij droomt dat we de wereld letterlijk en figuurlijk mooier kunnen maken, zowel als trainer/coach als maker.

 

Volg Co op LinkedIn Eelco van Hulsen  new instagram text logo facebook text transparent logo madebyco