De meeste stoelen zijn beplakt met ongeveer 800 à 1000 postzegels met een normaal formaat. Als het een stoel betreft met alleen kleine postzegels, dan zijn het er 2 keer zoveel, dus ongeveer 1600 à 2000.

 Ja hoor, daar zijn ze voor gemaakt! Alle meubels zijn namelijk voorzien van meerdere lagen transparante kwaliteitslak. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze geschikt voor normaal gebruik.

Van elk product wordt er 1 gemaakt, behalve als het een set is. Je kunt dus met recht zeggen dat elke creatie uniek is en er maar één van op de wereld bestaat.

Helemaal niets. Alle bestelllingen binnen Nederland worden gratis verzonden.
Je kunt alle leverbare producten gewoon hier op deze website bestellen. Je kunt direct betalen via iDEAL of PayPal. Beide methoden zijn 100% veilig. Wil je toch liever op een andere manier bestellen/betalen? Geen probleem. Neem contact op met Co, dan regelen we het op een manier die jij prettig vindt. 
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt wettelijk het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Made by Co geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.
Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden. Binnen Nederland ontvang je je bestelling dus binnen 4 werkdagen.  

De producten worden met de grootst mogelijke aandacht en zorg gemaakt. Mocht je onverhoopt een fout of defect tegenkomen, dan wordt dit natuurlijk gratis gerepareerd of vervangen!

Natuurlijk! Leuk! Als je wensen hebt voor een bepaald product in combinatie met bepaalde postzegels, dan kan dit in overleg gemaakt worden. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de gewenste postzegels.

Yep, dat klopt. Soms doe je dingen waarvan je niet had gedacht dat je die ook echt zou doen :-) In de zomer van 2014 heb ik een oude Jeep Grand Cherokee van top tot teen beplakt met Nederlandse postzegels. Helaas heeft de Jeep de Nederlandse winters niet overleeft. Maar gelukkig hebben we de foto's nog! Klik hier om ze te bekijken.